Leer ons kennen

Stijn is een energieke veertiger met een echte passie voor herenkappen. Hij was amper 15 toen hij al klanten warm kon maken door zijn uitstekende werk, in het minisalon in de veranda bij zijn ouders in Gijzenzele.

Kort na zijn afstuderen opende hij zijn salon met de bekende grijze gevel op de Hundelgemse Steenweg in Merelbeke, waar hij meer dan 20 jaar een stijgend aantal trouwe klanten ontving. Door zijn professionele kwaliteit en natuurlijke flair, wist hij in no time het salon uit te bouwen tot één van de meest succesvolle herensalons in de wijde omtrek.

Enkele jaren geleden nam Stijn de even charmante als professionele Evelyne aan. Hun samenwerking resulteerde zowel in 2016 als in 2017 in de titel “vriendelijkste handelaar van Merelbeke”.

En passie deel je via DNA. Twee jaar geleden studeerde zoon Mathies af als haarstylist en barbier en vervoegde hij het team, waar hij met zijn precisie en recente kennis knappe resultaten boekt.

Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, verhuisde het team op 15 september 2020 naar een groter pand recht tegenover het station van Merelbeke, en werd het kapsalon omgetoverd tot een ruimer concept voor heren. Hier binnenkomen alleen al zorgt voor een moment of “no stress” in deze drukke tijden. Behalve met een drankje in de hand en een massagestoel onder je rug met gesloten ogen extra relaxen tijdens een heerlijke hoofdmassage bij het wassen, kan je er ook terecht voor het proeven van heerlijke microbrouwerijbieren en exclusieve whiskeys, en voor een ruim assortiment aan verzorgingsproducten.

Ben je op zoek naar een snelle doch deskundige snit, eerder op zoek naar advies over een nieuwe look, of moet je baard nodig getrimd? Reserveer online je verwenmoment bij ons, we kijken er al naar uit!

Stijn, Evelyne & Mathies